Nis

Davranışsal bağımlılıkla mücadele programı kapsamında çocuklarımız anne babaları ile birlikte geleneksel çocuk oyunlarını oynadılar. Anne babalarımızın içindeki çocuğu dışa çıkardıkları, çocukluklarını hatırladıkları ve çocukları ile oynayarak günümüzü renklendirdikleri bir gün oldu. Katılım sağlayan tüm çocuk ve ebeveynlerine, öğretmenlerine teşekkür ediyoruz. Amacımız oyun dostu ev, oyun dostu okul ve okul dostu bir topluma katkıda bulunmaktır. Çocuklarımızı ekran karşısından uzaklaştırıp gerçek kişilerle gerçek oyunlara davet ediyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla  öğrencilerimiz Mısra Çakıroğlu ile Kemal Özkan Temsili Makam Devir tesliminde görev aldılar ve Sevgili Mısra Belediye Başkanlığı koltuğuna oturdu. Sayın Belediye Başkanımız Ahmet Sarıkurt a proje fikirlerini paylaştı. Geleceğimiz sizlere emanet çocuklar....

GÜÇLÜ KADIN GÜÇLÜ AİLE GÜÇLÜ TOPLUM

Rehber öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Nis

Her Kitap Bir Dünya Projesi Kapsamında Nisan Ayında okulumuz öğretmenleri ve idarecileri tarafından okunan Halikarnas Balıkçısı Aganta Burina Burinata Kitabı okunarak İlçe Milli Eğitim Müdürmüz Sayın Hüseyin ERDOĞAN ile beraber okunan kitap üzerine sohbet gerçekleştirildi.

Mrt

Rehberlik servisimiz tarafından mart ayı aile eğitimimizde bilinçli teknoloji kullanımı konusunda paylaşımlarda bulunulmuştur. Teknoloji bağımlılığı, sebepleri ve teknolojiyi yerinde yeterince kullanmak için yapılacaklar hakkında değerlendirmeler yapılmış, eğitim yazılı ve görsel dökümanlar ile desteklenmiştir.

Mrt

Rehberlik servisimiz tarafından 2. ve 3. sınıf öğrencilerimize "Psikolojik Sağlamlık" konulu sınıf rehberlik çalışması yapılmıştır. Yapılan etkinlik ile öğrencilerin psikolojik sağlamlık konusundaki farkındalıkları desteklenmiştir.

Mrt

Rehberlik servisimiz tarafından 1.sınıflarımıza psikolojik sağlamlık ve psikolojik sağlamlığımızı güçlendiren faaliyetler hakkında çalışma yapılmıştır.Değerli  öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz..

Mrt

Kutlamayı hazırlayan 2.sınıf öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda başarıyla deprem tatbikatı yapıldı.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.