Mrt

Okulumuzda başarıyla deprem tatbikatı yapıldı.Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4. sınıf sosyal bilgiler dersi milli mücadele dönemi konusu kapsamında öğrencilerimize milli mücadele kahramanlarını daha yakından tanıma fırsatı vermek ve konuyu içselleştirmelerini sağlamak amaçlanmıştır.Değerli öğretmenimiz ve öğrencilerine teşekkür ederiz.

Mrt

3/D Sınıfının Dilimizin Zenginlikleri şubat ayı çalışması...Değerli öğretmenimiz  ve öğrencilerine  teşekkür ederiz

Şbt

Her yıl 15 Şubat'ta kutlanan Çocukluk Çağı Kanser Günü, dünya genelinde çocukluk çağı kanserlerine dikkat çekmeyi ve bu mücadelede yer alan minik kahramanlara destek olmayı amaçlar. Çocukluk çağı kanserleri, genellikle yetişkin kanserlerinden farklılık gösterir ve özel bir tedavi yaklaşımı gerektirir.

Şbt

Rehberlik Servisimiz tarafından anasınıfı öğrencilerimize sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler ile hakkında bilgilendirmeler yapılmıştır.  Öğrencilerimizin de dahil olduğu etkinlikler ile sağlıklı yaşam davranışları tekrar edilmiştir.

Ock

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Her Kitap Bir Dünya" projesi kapsamında ocak ayı kitabımız olan Kemal TAHİR'e ait Yorgun Savaşçı kitabını okuduk. Milli mücadele ruhunun anlatıldığı kitapla Cumhuriyet'in kuruluşuna giden süreci bir de edebi olarak değerlendirdik.

Ock

Yunus Emre İlkokulu 2.sınıflar kategorisinde yapılan "SAVAŞLARDA HAYVANLAR DA MAHVOLMASIN!" konulu resim yarışmasında; 2/C sınıfından

1.Kübra Cebeci ,

2 . M.Akif Taşkıran

3. Yiğit Destan Yalçınkaya

adlı öğrencileri kutluyor,  başarılarının devamını diliyoruz.

Ock

Ocak ayı aile eğitimimizde dikkat, konsantrasyon, konsantrasyonu bozan etkenler, dikkat eksikliği hiperaktivite bozukluğu ve dikkati geliştiren etkinlikler hakkında bilgilendirme yapılmıştır. Katılım sağlayan velilerimize teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuz rehberlik servisi tarafından tüm 4.sınıf öğrencilerimize tütün, zararları ve tütün bağımlılığı hakkında eğitim verilmiştir.

Ock

Olmak İstediğim Kahraman... adlı Drama Çalışması.