Eyl

Okulumuz rehber öğretmeni Buket SEVİNÇ CAN, tarafından okulumuza davet edilen Diyetisyen Aslı ÖZKAN SARCAN "Okul Döneminde Sağlıklı Beslenme" konusunda veli semineri gerçekleştirmiştir. Seminer bitiminde Diyetisyen Aslı ÖZKAN SARCAN ve Diyetisyen Sena TEKER, velilerimizin sorularını cevaplamıştır. Okul müdür yardımcısı Nuray KARAGÖZ tarafından çiçek takdiminde bulunulmuştur. Sayın Aslı ÖZKAN SARCAN'a, Sena TEKER'e ve katılım gösteren velilerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Rehberlik Servisimiz tarafından velilerimize okul başarısında ailenin rolü, verimli ders çalışma yöntemleri konusunda bilgilendirme yapıldı.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Eyl

Rehber öğretmenimiz tarafından1.sınıf öğrencilerimize rehberlik servisinin tanıtımı ve sınıf-okul kuralları hakkında bilgilendirme yapılmıştır.

DÜNYANIN KATMANLARINI ÖĞRENİYORUZ..

Eyl

2023-2024 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE VE VELİLERİMİZE HAYIRLI OLSUN.İLKÖĞRETİM HAFTASI PROGRAMINI HAZIRLAYAN 4.SINIF ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUM TEMİZ AFİŞLERİ

Ağu

Çocuklarımız okula başlamadan  parmakları güçlendirmekte fayda var..

Ağu

Sevgili velilerimiz,sizin ve çocuğumuzun okula alışmasını kolaylaştıracak birkaç bilginin uyum sürecinde size faydası olacağını düşünüyoruz.

Ağu

Çocuğunuz ilkokula ne kadar hazır?

Haz

Öğrencilerimiz destekleme ve yetiştirme kursları ve yaz okulları için 15-18 Haziran tarihleri arasında başvuruları e-kurs modülü üzerinden yapabilecek.

KURS ÖĞRENCİ BAŞVURULARI  15 - 22 HAZİRAN  AŞAĞIDAKİ LİNKTEN YAPABİLİRSİNİZ

Haz

3.hafta etkinliğimiz Evde Matematik ile 1-E sinifi öğrencileri ailelerinin de yardımıyla mutfağa girdiler. Matematik dersimizin sıvıları ölçme  kazanimini birebir deneyimleyip  ve  lezzetli yiyecekler hazırladılar.

MATEMATİK VE SANAT

2.haftanin 2. Etkinliğinde

Sayıları kullanarak çeşitli hayvan figürleri tasarlayan öğrencilerimiz  güzel çalışmalar ortaya koydular.