May

HER KİTAP BİR DÜNYA PROJESİ NİSAN AYI KİTABI BAŞARISIZLIĞIN OLMADIĞI OKUL ,ÖĞRETMEN  VE İDARECİLERİMİZ TARAFINDAN OKUNDU.

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLU OLSUN

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle Çorlu Yunus Emre İlkokulunda düzenlenen Kutlama Programı ise saat 11.00'de saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'mızın okunmasıyla başladı.

Günün anlam ve önemini belirten konuşma İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan tarafından gerçekleştirildi.

Akabinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzce düzenlenen "23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı" konulu resim ve şiir yarışmaları ile ilkokullar ve ortaokullar arasında yapılan satranç turnuvalarında dereceye giren öğrencilere belge ve ödülleri İlçe Protokolü tarafından takdim edildi.

Program Yunus Emre İlkokulu öğrencilerinin şiirlerini okuması, "Tarihin İzinde Türk Büyükleri" gösterisi ve farklı sınıflardaki öğrencilerin hazırladığı farklı yörelerimize ait halk oyunları ile devam etti. Son olarak ikinci sınıf öğrencilerinin işaret dili ile gerçekleştirdikleri gösteri izleyicilerden büyük alkış aldı.

Program sonunda Çorlu Kaymakamı Mustafa Eldivan tüm öğrencilerimizin 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlayarak protokol üyeleri, programda görev alan öğretmen ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mrt

Okulumuz ANA Sınıfı Öğretmeni Esra Esin SAYGILIOĞLU E-TWİWİNG Projesi devam ediyor.

KODLAMNIN GÜCÜ ADINA isimli Projemizde öğrencilerimiz etkinliklerine devam ediyor.

Okulumuzda düzenlenen Mangala Turnuvası

Okulumuz 1. Uğur Ramazan KARAMAN

Okulumuz 2.Elçin KOCACENK

Okulumuz 3.Buse YILDIRIM

Mrt

Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında etkinlik düzenlendi.

Okulumuza Yaşlılarımızı davet ettik ve onlarla sohbet ettik..

iki öğrencimize yaşlı kostümü giydirerek , drama etkinliği yaptık

Mrt

ORMAN HAFTASI KAPSAMINDA TEMA VAKFI ÜYELERİ OKULUMUZDA ETKİNLİK DÜZENLEDİ..

ÖĞRENCİLERİMİZE AĞAÇ VE SUYUN ÖNEMİNİ ANLATTILAR

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü' nün 108. yıldönümü dolayısıyla okulumuzda programımızı yaptık.Sınıflarımızda Çanakkale Şehitleri ile ilgili film izletildi.

Mrt

İstiklal Marşı şairimiz Mehmet Akif ERSOY'un yazdığı milletimizin onurlu mücadelesini ve bağımsızlığını vurgulayan İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul ediliş günü, okulumuzda hazırlanan programla kutlandı.

Sınıflarımızın Okul Koridorlarında bulunan Panolarımız hazırlandı.

Sınıflarımızda Mangalalar yapıldı.Panolarar asıldı.

Ana Sınıfı Öğrencilerimize İstiklal Marşımızın 10 kıtasını ezbere okuması yarışmasında MADALYAlar verildi.

2/D Sınıfımız İSTİKLAL MARŞImızı İşaret dili ile yaptı.

Şbt

Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü Erasmus+ Okul Eğitim Akreditasyonu başvurusunun yapıldı.

Okulumuz Öğretmeni Esra Esin SAYGILIOĞLU Erasmus proje yazımız eminerine katıldı.

Okulumuz Proje Ekibi başvurumuzu yaptı.

2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ TAHMİNİ BÜTÇE

OKUL AİLE BİRLİĞİ 2022-2023 ARALIK AYI GİDER TABLOSU

Ock

1.DÖNEMİN DEĞERLERİ OLAN Hijyen ve Temizlik , Güven, Yardımlaşma, Saygı,tasarruf konularında Okul Panolarımız hazırlandı. Sınıf içinde etkinliklerimiz yapıldı

Ock

EBA PORTALININ OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİ VE ÖĞRENCİLERİNCE KULLANIM ORANLARI

EBA portalının öğretmen ve öğrencilerimiz tarafından etkin şekilde kullanımını sağlamak amacıyla Sene Başı Öğretmenler Krulunda alınan karar  ile EBA kullanım oranları takip edilmektedir.  Her sınıf kademesinde en çok katılım sağlayan ilk üç öğrenci belirlenerek bayrak töreninde  Teşekkür Belgeleri takdim edildi.

EBA KULLANIM ORANLARINA GÖRE OKUL SIRALAMAMIZ

1. 4/B YİĞİT ACU

2. 4/B EGE ALİ KALKANCI

3. 4/B YEKTA DUMAN

Okulumuz bazında Sıralamaya giren ilk 3 öğretmenimize de Okul Müdürümüz tarafından Teşekkür edildi.

EKİM-KASIM-ARALIK 2022 Baz alınarak yapılan etkinliklere göre Rapor alınmıştır.

Rapor çerçevesinde Katılım oranının artırılması sağlanacak.

Ara

Özel Vatan Hastanesi hemşiresi ÖZNUR ÜLKÜ tarafından okulumuz öğrencilerine EL YIKAMA VE HİJYEN Semineri verildi..

Koruyucu Ağız ve Diş Sağlığı Hizmetleri kapsamında Okullarda Koruyucu Ağız Diş Sağlığı Eğitimi Çalışmasında okulumuzdaki bütün öğrencilerimize eğitim verildi.